hej igen!

hejsan!

nää vadå de va väl inte så längesen jag skrev här, nädå bara en månad typ ;p
hahaha, har typ glömt att jag har en blogg ;o
men jaa nu skriver jag igen och har inte mycket att säga mer än att jag ska på tävling på lördag i falun :D taaagggaaaa!
och jaa de va la allt ska lägga upp bilder sen showen vi hade i stenbrottet, skriver nån gång :)

























puss på alla brudisar! <3

längesen, typ?!

hejhej!

jadu de va ju ganska länge sen jag skrev något här men har inte haft orken till de dom senaste dagarna, men jaa nu skriver jag och jag vet inte om jag orkar skriva så mycket, hahah!
men iaf, åre va bäääst kommer lägga in bilder nu, vi hade sjukt kul vill jag lova!
jaa imorse innan skolan så va jag ju till Fredrik min massör och han kikade på min axel som de är något fel på och vi kom fram till att de är en led mellan nyckelbenet och skuldebladet som ligger fel eller något och de är därför jag har ont, så jag får inte dansa något alls och jag ska fan på tävling om tre veckor!!! men jag ska dansa iaf, alltså inte innan tävlingen men jag ska tävla, jaa så nu har jag tejpat axeln så de kanske blir bättre, blir de sämre måste jag operera den och de tänker jag f*n inte göra.
men ja de va väl allt jag hade att säga just nu, haha puss!
juste jag måste bara berätta en grej när jag och alexandra skulle på tåget till åre, jaa vi skulle ta tåget dit vid halv åtta så vi gick upp vid sex och fixa oss osv sen när vi kommer till tågstationen så åker tåget, alltså vi missade tåget tror du inte vi fick lite panik eller så kommer alexandras pappa (han skjutsa oss till tåget) tillbaka och sa hoppa in i bilen skynda! och så börna vi till krokom, under hela den lilla bilresan så va jag så sjukt nervös! trodde fan inte att vi skulle hinna med tåget dit och sen när vi kom till krokom tågstationen så stog de folk där så vi han faktiskt med tåget dit, sen när vi väl satt på tåget så skratta vi bara för att vi hann med tåget dit, men ja heter man Alexandra och Frida så går de mesta ;) haha!

















ja de vart mycke text och många bilder :)


freeeedaaag :D

tjaaatjaaa bloggen ;)

idag vart de skolan de lilla vi hade, jag skulle egentligen inte dit för jag är inte friskare eller så men vi håller på med ett NK arbete och inne på skolans hemsida finns mallen till rapporten vi ska göra och så gick de inte att öppna hemma på min egna dator, så då tänkte jag att ja men jag går på skolan kollar på dansen sen fixar de där och går hem, aa låter as bra tyckte jag. sen i morse satte jag mig vid data och kika på facebook, så gick jag in på skolan hemsida och kolla om de funka nu då och självklart skulle de göra de! när jag hade duschat och fixat mig en massa så klart som fan att de ska funka då, och jag tänkte inte sitta hemma fixad och allt i onödan så jag gick på skolan vilket jag inte skulle ha gjort för nu mår jag ännu sämre..
men men, igår så fick jag mitt nya smink!!! :D
jag, mamma och Alexandra har beställt från en hemsida som heter www.eyeslipsface.com (orkar inte fixa direkt länk) och de är mineral smink precis som id fast de är jätte mycke billigare, och de är as bra!!
älskar det!
ett annat plus idag är att jag fick andra boken av Vampyrens Märke och den heter Sveket :D


Mineral foundation (warm) 42kr.


Mineral rouge/blush (bliss) 42kr


Mineral eyeshadow (wild) 36kr.


Mineral eyeshadow (partier) 36kr.


RSS 2.0